Bornholms Efterskole Cinema Cave

Room Information

Bornholms Efterskole Cinema Cave

Bornholms Efterskole Cinema Cave


By:Rosanbosch

The Danish free school Bornholms Efterskole is a pioneer of digital and project based education. Now, the school has an equally innovative interior design. The soft cinema cave has flooring, seating steps, walls and ceiling covered by a red carpet and is built into a larger "dialogue room". This room has an organic, yellow conference table in the middle, and is special designed to support differentiated work situations such as independent research by laptops or discussions across the table. The dialogue room is connected to the 'cabin' - a special designed niche for quiet reading or reflection.

School Designcollaborationcreativitydesignprojectmediatech

Log in to comment on this room